Kan ik mijn administratie niet beter zelf doen?

Het is natuurlijk het beste dat u uw administratie zelf doet omdat u dan zelf de controle over de administratie hebt en kosten bespaart, als u het aan een boekhoud kantoor zou geven bent u dit kwijt en zult u erop moeten vertrouwen dat ze het goed doen. Het is alleen wel zodat het vaak fout gaat als de administratie zelf wordt bijgehouden. Bedenk dus goed wat u kunt en wat u graag wilt doen. Vaak kost het ook heel veel tijd om uw administratie zelf te doen en bent u meer bezig met de administratie dan met de rest van uw werkzaamheden.

Uw administratie aan een boekhoud kantoor geven kost u wat maar het bespaard u heel veel tijd.
Als uw administratie nog klein is kunt u veel administratief werk natuurlijk zelf doen. Mocht uw administratie snel groeien is het een aanrader om het door een boekhoud kantoor te laten doen.

Ook zou u eens kunnen denken om iemand aan te nemen die voor u het administratief werk bijhoudt. Hij/zij kan u ook advies geven op administratief gebied. Vaak hebben zij ook wat kennis met betrekking tot het belastingrecht en kunnen zij u ook helpen met het invullen van belastingpapieren.

Advertenties
  • Online accountantsMKB
"
v.a.
€23,95
"
v.a.
€15,00
0"
v.a.
€15,00